Чeсто задавани въпроси

Необходимо е първо да завeдете щета в ликвидационен център на застрахователното дружество, в което имате застраховка Автокаско на пострадалия автомобил.
При завеждане заявете желанието си тя да бъде отремонтирана в доверения автосервиз Агрон Сервиз ЕООД, кв. Бенковски, град София.
След като вземете възлагателното писмо ни се обадете, за да уговорим удобен ден и час за приемане на автомобила на телефон 02/936 73 44

Да, заповядайте на място в АГРОН Сервиз на адрес: гр.София, кв. Бенковски, ул. Любен Каравелов 28. Може да се свържете с нас на телефон 02/936 73 44 и да се възползвате и от услугата Вземане и връщане на автомобила на адрес. След оглед ще Ви бъде изготвена индивидуална оферта.

Да, всеки клиент с Автокаско в случай на щета има право да избира сервиз, в който да бъде отремонтиран автомобилът му на база на предоставен от застрахователя списък със сервизи, с които има сключени договори.

Имаме договорни отношения с най-големите застрахователи на пазара: ДЗИ, Булстрад, Алианц, Дженерали, Армеец, Бул Инс, Уника, Групама.

Необходими са два документа - Опис на щетата и Възлагателно писмо.
В описа са посочени какви ремонтни работи по автомобила ще се извършат, а с възлагателното писмо Застрахователят поръчва на избрания сервиз да изпълни ремонта.

След получаване на документите, ние ще извършим калкулация на ремонта, която Застрахователят трябва да одобри. В случай на нужда от резервни части, ние ги доставяме, правим график за ремонта и Ви уведомяваме за подробностите като уточняваме дата и час на приемане на автомобила.

Възможно е Вашата застраховка Автокаско да е с включено условие за самоучастие, посочено във Вашата полица и Общите условия на Застрахователя към нея. В този случай във възлагателното писмо, в секция Забележки, Застрахователят описва колко процента е Вашето самоучастие или описва увредените детайли, по които той не дължи обезщетение.
Размерът на Вашето самоучастие може да бъде определен от Застрахователя по служебен път при самата калкулация на щетата, за което ние ще Ви информираме своевременно.

Важно е да уведомите сервиза още при предоставяне на документите от Застрахователя, че желаете да използвате оригинални части. В този случай ние ще калкулираме каква сума трябва да доплатите за тях и да ни възложите да изпълним ремонта при тези условия.

Услугата Вземане и връщане на автомобила на адрес ще Ви улесни, когато Вашият автомобил се нуждае от ремонт и/или сервизно обслужване, а Вие - от Вашето ценно време. Упълномощен служител на АГРОН Сервиз ще Ви посети на място и ще приеме Вашия автомобил и поръчка, а след приключване на ремонта, същият ще Ви бъде доставен на предварително указан от Вас адрес в рамките на град София.